It is literally true that you
can succeed best and quickest

by helping others to succeed

– Napoleon Hill

OVER BLINQ

BlinQ Recruitment is een arbeidsbemiddelingsbureau voor professionals met een Bachelor of Master titel, die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen de vakgebieden Sales, IT, HR, Marketing en Finance. Waar ze vervolgens hun groeiambities kunnen waarmaken.

Onze missie is dan ook om onze partners en professionals uit te laten blinQen en daarmee bij te dragen aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en succes! Er heerst daarbij een enorme schaarste op de arbeidsmarkt en dit brengt voor jou als professional enorme kansen met zich mee. We werken alleen samen met een selecte groep opdrachtgevers die hun professionals op de eerste plek zetten.

Ben jij benieuwd wat deze kansen en bedrijven aan jouw carrière en persoon kunnen toevoegen? Kom dan via het onderstaande contactformulier met ons in contact of stuur een app of bel naar 06-13643270!

het BLINQ team

DISCO

Directeur | Groot aandeelhouder
​​Disco is het brein achter BlinQ Recruitment. Hij heeft er een neusje voor om talent en organisatie uitstekend met elkaar in contact te brengen. Hij heeft er altijd oren naar om jou uit te laten blinQen!

Jesse

Adviseur
Jesse is de tweede man bij BlinQ Recruitment. Wat hem drijft is het optimale uit de kandidaten te halen, waardoor zij bij hun volgende uitdaging gaan uitblinQen!

Waarom...
UitBlinqen?

Wachten op het juiste moment kost tijd! Dus, wacht niet met:

VOOR WIE IS BLINQ
INTERESSANT?

VOOR
WERKzoekenden

Wij helpen professionals
om uit-te-blinQen!

VOOR
WERKGEVERS

Wij vinden, boeien en binden
uitblinQers voor uw bedrijf!